Please view this webpage in landscape mode ×

Orville Business Port

The client came to us to design the facade of the building for an office and retail building in Pune.

The floor plan shows a corridor that wraps around the building, so we created an open balcony area on all four sides of the building. The facade is enclosed by a glass curtain wall, however to control how much light enters the building, vertical fins are used strategically. These fins still allow light to enter without completely blocking views, especially at the corners of the building. They also seamlessly intergrate with the parking level floor to hide the cars and ramps. The base of the buildng is clad in granite and the glass is tinted brown to match the aesthetic of the building.

Completed: December 2018

Location: Vimannagar, Pune

Design Team: SP Makharia, Tanvi S, Bhavesh Desai, Aahana Miller and Sanjay H

Area: 45,000 sq. ft.

  • slide 1
  • slide 2
  • slide 1
  • slide 2
  • slide 1
  • slide 2
  • slide 1
  • slide 2
  • slide 1
  • slide 2
  • slide 1