Please view this webpage in landscape mode ×

Jindal Stainless Center

When ABM was appointed to work on this project, part of the JSL building had been constructed and abandoned. ABM's task was to respect the orginal design yet complete the building's interior with their own touch.

Location: Gurugram, India

Completed: Ongoing

Design Team: Yogesh Kachole, Shweta Gaurav, Sageer Muckaba and Ahmed Ali

Area: 60,000 sq. ft.

Steel being the company's forte, it is used as artistic elements throughout the building. The entrance cantilever is supported by two steel clad faced columns. A large steel folded structure is hung from the reception ceiling and cascades down the reception wall. The 6th floor of the building is completely redesigned to represent ABM's design ethos. Yellow and grey have been used to make the spaces feel light.

  • slide 1
  • slide 2
  • slide 1
  • slide 2
  • slide 1
  • slide 2
  • slide 1
  • slide 1
  • slide 2
  • slide 1
  • slide 2
  • slide 1
  • slide 2
  • slide 1
  • slide 1
  • slide 2
  • slide 1
  • slide 1
  • slide 2
  • slide 1
  • slide 2